CHIC O hostelu Usluge Cijene Galerija Kontakt
Hostel-Chic Zagreb

HOSTEL CHIC

Pavla Hatza 10, Zagreb, CROATIA

tel.  +385 1 77 93 760

      +385 91  225 0006

CHIC CHIC
Pratite nas na društvenim
mrežama
Copyright 2012 - Hostel Chic
Kontakt
design, izrada i održavanje web stranica zagreb
Uvjeti korištenja i info
CHICCHICCHICCHIC

Hostel Chic u centru Zagreba

Zanimljivosti i linkovi

Događanja u gradu - ZANIMLJIVOSTI u Zagrebu

Rezervacija

Hostel Chic u srcu stare zagrebačke jezgre, hrvatske metropole, moderno i novo uređen pruža svim svojim posjetiteljima dobru uslugu, vrhunsku atmosferu te ugodan i siguran smještaj po veoma prihvatljivoj cijeni.

Gostima je na raspolaganju ukupno 27 kreveta po prihvatljivim cijenama, od privatnih soba s vlastitom kupaonicom do zajedničkih soba koje dijele kupaonicu. Hostel se sastoji od ukupno 6 soba, od kojih su 3 dvokrevetne sobe s vlastitom kupaonicom, te 3 sobe sa 6 i 8 kreveta sa zajedničkom kupaonicom. Sve sobe su klimatizirane. Sve privatne sobe imaju vlastitu kupaonicu s tušem, plazma televizor i besplatan internet. Višekrevetne sobe imaju zajedničku kupaonicu, sigurnosne ormariće s ključićem za svaki krevet, lampicu iznad svakog kreveta.

Svi gosti mogu koristiti zajedničku terasu koja se nalazi na katu hostela, kao i potpuno opremljenu kuhinju. Check in je od 14 do 23 sata, a check out do 10 sati. Na recepciji se nalazi sef u kojem gosti mogu pohraniti svoje dragocjenosti, a također i spremište prtljage.

U hostelu je moguće organizirati i razne izlete, a također je moguće i organizirati prijevoz od/do aerodroma. Zajednički prostor obuhvaća kabelsku televiziju, u njemu možete besplatno surfati na računalu koje je na raspolaganju ili izaći na našu terasu.

Hostel je smješten u centru grada, blizu svih znamenitosti,samo nekoliko minuta hoda od glavnog trga (Trg bana Jelačića), željezničkog i autobusnog kolodvora. U neposrednoj blizini hostela nalazi se park Zrinjevac, poznati zagrebački trg i perivoj, dio Lenucijeve potkove, koju čini sedam zagrebačkih donjogradskih trgova. Na Zrinjevcu nalazi se sjedište nekoliko institucija, kao što su Vrhovni sud, Arheološki muzej i Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti. Do Gornjeg grada iz hostela se može doći pješice, a udaljen je otprilike 15 tak minuta hoda. Tamo se nalaze čuvena crkva sv.Marka, Kamenita vrata, kula Lotrščak, poznato Strossmayerovo šetalište, katedrala te brojni muzeji. Pored hostela nalazi se mjenjačnica u kojoj gosti mogu zamijeniti svoj novac, a 50 metara od hostela nalazi se nekoliko marketa, suvenirnica i pekara.